Mexx Kortingscode

Kortingscode Mexx

Mexx is in 1986 opgericht door Rattan Chadha. Het is een samenvoeging van de twee merken Moustache en Emannuelle. Er is gekozen voor de naam Mexx, omdat XX voor eigentijds en positief denken staat. De producten van het merk zijn dan ook allemaal in deze stijl gemaakt. Tegenwoordig zijn er verkooppunten in meer dan vijftig landen.

Assortiment Mexx

Mexx produceert kleding voor dames, heren, jongens en meisjes. Zo zijn er jurken, truien, vesten, tops en shirts van dit merk, maar u kunt ook een broek, jeans of rok van Mexx bestellen. Er zijn tevens diverse accessoires te verkrijgen, waarmee u een outfit geheel af kunt maken. Denk hierbij aan sieraden, zonnebrillen, riemen en stropdassen. De producten van Mexx zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn dan ook van goede kwaliteit. Het merk heeft meerdere kledinglijnen, zoals Mexx Women, Mexx Men, Mexx Kids, Mexx Sport en Mexx Metropolitan.

Doelgroep Mexx

De kleding van dit merk is bedoeld voor mensen die houden van kwalitatief goede kleding. Aangezien Mexx kleding produceert voor mannen, vrouwen en kinderen, is het merk geschikt voor alle leeftijden. Iedere kledinglijn is voor een bepaald soort mensen bedoeld, maar doordat Mexx veel kledinglijnen heeft is het merk eigenlijk geschikt voor iedereen.

Korting bij Mexx

De webwinkel van Mexx geeft vaak kortingen op kleding. Zo is het vaak voorgekomen dat de online shop een korting van 50% of 65% gaf op bepaalde kledingstukken. Soms is er een kortingscode nodig om van de korting te profiteren. Met de juiste kortingscode kon u in het verleden bijvoorbeeld van 12% korting, 20% korting of het artikel gratis profiteren. Naast de webshop van Mexx kunt u ook in diverse andere internetwinkels kleding van dit merk aanschaffen. Hierbij kunt u ook vaak profiteren van hoge kortingen met of zonder kortingscode. Soms geldt de korting enkel voor producten van Mexx, maar andere keren ook voor andere producten van de webshop. Het komt veel voor dat de prijs van een kledingstuk van het merk in de ene webwinkel veel lager ligt dan in de andere. Daarom kunt u het beste goed zoeken en prijzen met elkaar vergelijken, want dan zult u de laagste prijzen betalen voor producten van Mexx!

No copyright infringement intended.